De Warmste Week opnieuw in Brugge

De Warmste Week keert dit najaar terug naar Brugge. Na de editie van 2023 zal de jaarlijkse solidariteitsactie van VRT opnieuw afsluiten op ’t Zand. Dat werd woensdagochtend bekendgemaakt in Brugge, waar een gigantische vlam – het symbool van De Warmste Week – op ’t Zand werd geschilderd. Van 18 tot en met 24 december zullen VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet uitzenden vanuit de West-Vlaamse hoofdstad. Het thema van De Warmste Week 2024 wordt nog voor de zomer bekendgemaakt.

Bij de voorstelling van de nieuwe Warmste Week zei Brugs burgemeester Dirk De Fauw: “Ik ben trots dat we met Brugge opnieuw gaststad mogen zijn voor De Warmste Week. De editie van 2023 overtrof dan ook alle verwachtingen. De fantastische sfeer, vrolijkheid en verbinding in onze stad was onvergetelijk. Een pluim voor de prima organisatie van VRT samen met onze stedelijke- en veiligheidsdiensten. Ik ben fier dat we opnieuw een samenwerking met VRT kunnen aangaan. Zoals een Bruggeling me zei: “De Warmste Week hoort nu eenmaal thuis in de warmste stad van het land!”

Frederik Delaplace, gedelegeerd bestuurder VRT zei: “De vorige editie van De Warmste Week was qua beleving misschien wel de meest succesvolle ooit en dat heeft veel te maken met de goede en intense samenwerking met de stad Brugge.” (pom)

Back to the homepage

You cannot copy content of this page.